Firmafilosofi - foretaksfilosofi - retningslinjer

Som logistikkpartner i bransjen, forplikter vi oss til å handle etter de følgende retningslinjene:Fixemer Green Logistics
 
Opprettholdelse av helsen og sikkerheten til alle medarbeidere er et hovedmål for Fixemer Logistics GmbH.
 
Vi styrker den personlige ansvarsbevisstheten hos alle medarbeidere, i tillegg til handlingskompetansen, for spørsmål om sikkerhet, helse og helseomsorg, kvalitet og miljøvern.
 
For å beskytte våre medarbeidere, kunder og forretningspartnere, samt offentligheten, forplikter vi oss til å overholde de lovbestemte bestemmelsene og til kontinuerlig forbedring av sikkerheten, kvaliteten og miljøvernet.
 
Vi tar spørsmål og betenkeligheter offentligheten måtte ha vedrørende våre aktiviteter på alvor og går konstruktivt og proaktivt frem.
 
Feil og usikre betingelser blir undersøkt selvkritisk av oss. I samarbeid med kundene våre, forretningspartnerne og forretningsdrivende blir det utarbeidet egnede problemløsninger.
 
Vårt mål lyder: Null ulykker! Null skader! Null reklamasjon!
 
Vi kommer uansett økonomiske interesser til å begrense aktivitetene eller innstille dem, hvis dette er nødvendig etter resultater av en risikovurdering for å ivareta vern om helse og miljø.
 
Ved driftsbetingede helse- og miljøfarer innleder vi i tett samarbeid med myndighetene de nødvendige tiltakene.
 
Vi bruker vår kunnskap og erfaring, og arbeider aktivt på standarder for vern av menneske og miljø.

 

Finn ut mer om Fixemer:

 

Verpflichtung der Geschäftsleitung

 

FaLang translation system by Faboba
  • © Fixemer Logistics GmbH
  • Please note: We have updated our Privacy Policy to make it easier for you to understand and to inform you about the personal information we collect, use and process. This website uses cookies. By continuing to use this website, you agree to our new Privacy Policy and the use of cookies. Privacy Policy.