Komplettlasting - komplettlastinger - komplettlastingstrafikk

I logistikkområdet konsentrerer vi oss om vår kjerneforretning, der vi har hatt suksess i mange tiår – komplettlastingstrafikk med lastebil i Vest- og Øst-Europa.
 
Vi disponerer over et desentralisert logistikknettverk med lokalisasjoner over hele Europa, som ledes av morsmålstalere på eget ansvar som som profittsenter - vi snakker ditt språk.
 
Som ekstern transporttjenesteleverandør tilbyr vi deg en kontaktperson som personlig er ansvarlig for korte veier og hurtige reaksjonstider over hele oppdragsavviklingen og reklamasjonsbehandlingen.

For gjennomføring av transport har vi den mest moderne kjøretøysflåten til disposisjon i virksomhetens egne transportbedrifter, som supplementeres gjennom vårt nettverk av transportpartnere over hele Europa. Vi har alltid det utstyret som passer for din transport!

Sende forespørsel

FaLang translation system by Faboba
  • © Fixemer Logistics GmbH
  • Please note: We have updated our Privacy Policy to make it easier for you to understand and to inform you about the personal information we collect, use and process. This website uses cookies. By continuing to use this website, you agree to our new Privacy Policy and the use of cookies. Privacy Policy.