Firmaets historie - virksomhetens historie

 


For mer enn 60 år siden ble et av dagens ledende transporttjenesteforetakene i Europa grunnlagt i Saargebiet. Ta deg et øyeblikk til å se tilbake på hvordan det hele begynte...


 
Moderforetaket til Fixemer-gruppen, Karl Fixemer GmbH & Co KG, ble grunnlagt i 1951 i Eft i Saarland av Karl Fixemer i en alder av 20 år.


 
Karl Fixemer, som ble født i 1931 i årene med verdens finanskrise, startet som foretaker og utviklet i de vanskelige betingelsene i løpet av etterkrigstiden gjennom sin nysgjerrighet og ambisjon de første internasjonale transportlinjene til nabolandet Frankrike.


 
Fra datidens transportbedrift med en førkrigslastebil oppsto med tiden et ytelseskraftig transport- og logistikknettverk med kunder og transportpartnere utover grensene i Europa.


 
Som alle andre foretak har vi også måttet mestre kriser som vi alltid kom ut av bare enda sterkere og med nytt mot. I topptidene - som var preget av liberalisering av trafikkveier, bortfall av grenser innenfor Europa og åpning av øst - steg varestrømmene hurtig og dannet dermed forutsetningen for en lynrask ekspansjon.
 


Den internasjonale innretningen og konsentrasjonen om den egne kjernekompetansen preger foretaket i sin strategi og videreutvikling. Oppmerksomhet og åpenhet når det gjelder nye ideer og kulturer har sitt opphav hos grunnleggeren Karl Fixemer og understreker suksessen og selvforståelsen til foretaket og begge sønnene og etterfølgerne Joachim og Christian Fixemer. Barrierer og grenser er overvinnelige uten at målet forsvinner ut av sikt.Fixemer Logistikk forbinder kunder og transportpartnere over grensene.
 


Finn ut mer om Fixemer:

FaLang translation system by Faboba
  • © Fixemer Logistics GmbH
  • Please note: We have updated our Privacy Policy to make it easier for you to understand and to inform you about the personal information we collect, use and process. This website uses cookies. By continuing to use this website, you agree to our new Privacy Policy and the use of cookies. Privacy Policy.